Info betaling

zgzwartelijn500 zgzwartelijn140blauw zgzwartelijn300

Scans kopen

Nadat u bent ingelogd kunt u van een of meerdere vermeldingen scans kopen met behulp van de knop met het winkelwagentje.
kopen hover
U kunt meerdere aanvragen voor scans verzamelen in één bestelling. Zeeuwen Gezocht onthoudt deze bestelling(en) tot u de website afsluit. U kunt aan het eind van uw bezoek deze lijst aanpassen en daarna de betaling van uw aankoop regelen.

Rechtsboven in het scherm wordt bijgehouden hoeveel bestellingen u heeft geplaatst en hoeveel aankopen u eerder heeft gedaan.


U legt uw bestelling vast door het klikken op 'Bevestig adresgegevens' en daarna in het volgende scherm door te klikken op 'Afrekenen'.

Betalen
Vervolgens verschijnt een scherm met de transactiegegevens en kunt u de betalingsgegevens invullen. U kunt betalen met iDeal en met creditcard.

Scherm 'Betaling'
Nadat u betaald heeft, verschijnt er een scherm met de tekst: 'Betaling De betaling is gelukt. Bedankt voor uw bestelling. Na sluiten van dit venster, krijgt u meteen een link om de bestelde afbeelding(en) te downloaden ...

Let op: Van deze tekst is voor u alleen de mededeling van belang dat de betaling is gelukt. De overige informatie is niet van toepassing omdat u papieren kopieën heeft besteld.

In behandeling
Uw bestelling komt bij ons binnen. Wij handelen uw bestelling binnen 10 werkdagen af.


 Betaalmethoden ZG

 

 

 [laatst bijgewerkt: 18 januari 2016]